Sunday, November 29, 2009

bosan tahap dewa dewi

aiyooooo.......apa mau buat ni....bosan sudah....mau balik kampus...mau balik kampus...huuuuuu....beginilah aku setiap kali balik kampung halaman..duduk rumah belum sampai 2 minggu dah macam apa je..minggu pertama ok lagi..bila dah masuk minggu ke-2....banyak saja benda tak kena..buat itu salah..buat ini salah...agaknya aku ni memang bukan jenis home-sweet-home-girl kot....hmmm..harap-harap kalau dah kawen nanti,aku akan jadi seorang yang home-sweet-home...huhu...

ayahanda kurang sihat..rakan-rakan taulan..tolong doakan ayahandaku cepat sembuh ye..thanks alot...

5 comments:

puan.farah. said...

hargai saat ini. i rindu~ T_T

Liz said...

i suke dok rumah..i suke jugak dok kat kampus..but sometimes bile kite kat kampus, tringin nak balik rumah..tp bile kat rumah, rindu kawan2..

AINI NORAINI said...

puan farah ~ baiklah..baiklah...aknku hargai..huhu..thnks

liz ~ i akan suke duk umah bila adik2 ada sume kat rumah...tapi betol la kata u...ble kat kampus,rasa tak sabar nak balik umah..bila kat rumah..rindu kwn2..huhu

aminjohar said...

Ciannya kena g kampus...

Hoho cam AJ suka dok lama umah. :D
Hari-hari menghadap laptop layan Internet, layan blog :D

AINI NORAINI said...

amin ~ hehe...suka jugak duk umah..tapi if adik2 aume balik la..kalo tak...xbest..bosan...internet pon dah tak leh nak tolong..:) btw amin,thnks for coming..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015