Friday, October 23, 2009

postponed AGAIN..

aku message ummi malam 21Oct tu...
nak tanya how my dad was?was he warded or not...bla..bla..bla..then...she told me that my dad's operation has been postponed...aiyaaaaa......WTH laaaa....

ingat tak i have told u pasal my dad dekat end of this post?
sekarang benda tu did not happen yet pon..bukan apa...aku rasa sangat marah la sebab this is the second time doc postponed my dad's operation..the doc said that there is other people yang lagi worst than my dad...OMG..WTH(again) la kann....dia tak tau time my dad sakit, guling-guling tak leh bangun tak selera makan bagai...frust sangat dengan service tu...i asked my mum..if buat dekat private will cost how much...then my said that it's almost 5k...

lepas tu...macam terkejut jugak..sebab we didn't come from a full-of-money-family....so macam terpaksa akur and redha la dengan decision doc itu...but then bila fikir-fikir...i've told my mum to use our savings in Tabung Haji...since the savings are saved by my mum herself..so,why don't she just use it for her own husband...lagipun, duit boleh dicari...as long as my dad dah tak sakit...we all sangat la seronok...

poor my ummi...sebab everytime she have to work at Kuala Terengganu, she will be very worried about my dad..ye la..now dah tinggal both of them je dekat rumah..if ada aku, adik-adik..tade la she worried sangat...my mum pon cakap..dia takkan senang hati selagi my dad belum betul-betul sembuh...ohhh....poor my mum....

help my parents ya ALLAH...

6 comments:

puan.farah. said...

bile pulak pospon nye??

semoge die cepat sembuh

=)

i pon kalau dengar family saket mesti mcm xsedap duduk..risau..

AINI NORAINI said...

pospon to 13 Dec ni pulak...
adoyaiii...
diriku yang nak exam ni pulak yang kesusahan hati....

T__T

queenlyana said...

that day, masa kak lyn kena denggi.. doktor tu kata "she's not sick enough to admit" . Padahal hospital panel tuh.. Yang Kak Lyn ni pulak dah lembik dah sume..
geram giler bila ingat..

semoga ur dad cepat sembuh..!

AINI NORAINI said...

aminn....

tq lyana...

td my younger bro call..
cakap ayah sakit lg...
T__T

NurulAzriKhalisah said...

dunno y tetibe rase ade air kuar kt mata nih...
ayah kamu pun ayah sy kan???
:((

AINI NORAINI said...

yep..betol...
sy sgt sedih...
risau...semua ada...

T__T

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015