Wednesday, September 23, 2009

album aidilfitri 1430H

aaa....ini gambarku dengan anak kepada sepupu ummi...so...
aku ialah ______(isi tempat kosong sebab aku sendiri pon taktau ape status aku dengan baby ini....huhu...)

aku bersama seorang teman rapat...haha..kena tipu semua...beliau ialah my cuz...huhu...kami memang rapat.... (weii...sorii..aku lupe nk padam jerawat ko.. ^_^ )

gambar ni aku suke...heee...bersama kazen2 pompuan...yang dah meningkat dewasa...yang kecik-kecik tak leh join..huhu...sebab?? sebabnya...zaman kami membesar adalah sama...zaman dorang..tak sama...

kami bertiga...:)

berbackgroundkan bendang dekat rumah adik kepada atok kami...seronok dapat jumpa bendang..terus macam excited giler nak amek gambar..padahal belum sempat naik ziarah rumah adik kepada atok...kami macam tak reti nak duduk diam dah dalam rumah...sebab tak sabar nak turun bergambar...HAHA...tengok tuh..niat sudah lari..bukan datang nak ziarah sanak saudara...tapi lagi lebih kepada nak bergambar..

*connection macam agak tak betol ni...tak dapat nak letak pic lagi...nanti da ok...aku letak ye....banyak lagi....daaaaa....

5 comments:

Ayumieza said...

Sampai hati ko lupa edit jerawat aku...huhuhu jatuh saham aku tau...

matrin said...

selamat ari raya cik noraini.nama seperti nama awek saya dulu..heheh

AINI NORAINI said...

ayumieza ~ heheee...sowi syg..i lupe...siyes...lgpun buru-bur hari tu...:)

encik matrin ~ selamat hari raya....nama seperti nama awek kamu dulu?? ohh...tahukah kamu name ini sgt glemer...HAHA....name je kn yg sama? orang tak sama kan?kan? ^_^

nadiah aka long;p said...

hehe, status hubungan dengan anak kepada sepupu umi, sy panggil dua-pupu, hehe

nice blog, bleh update slalu citer masing2;D

AINI NORAINI said...

hehe..long..thanks for coming...
sbb tu adanya blog ni...
nk keep in touch dgn kwn2 yang dah lame lost contact..
biar sntiasa dekat dihati...:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015