Wednesday, September 30, 2009

~aku tengah serabut....~


aku tengah serabut..
rasa macam nak jadi orang lain je sekejap..
tak pun pegi atas bukit yang tinggi..
jerit kuat-kuat..
nanges puas-puas...

ape tah nak jadi nih..
lepas je cuti macam-macam beban datang...
adeeeeyyyyy...
yang paling aku risau is FYP..
cam ape je..
aku macam aisshhhh.........
geram je..ringan je tangan ni nak taip words yang tak sepatotnye..

tapi takpe lah...sabar..sabar..

mula-mula dengan assignment yang melambak-lambak yang kene hantar lepas raya..
lepas tu dengan presentation segala..
dengan assignment PM yang macam tak tahu nak buat cane...
adoiiiii....

lepas tu tadi dapat lagi 2 assignment yang due date dia tersangat lah dekat..
tambah pulak dengan midterm lagi nextweek..
yang tambah serabut kepala...
FYP aku tak start buat experiment pon lagi... T___T
ni dah minggu ke 10...
ade lagi 4 minggu untuk setel sume..
dengan report nye tah kemana...

awal-awal dulu bukan tanak start awal..
tapi tunggu materials lah pulak yang slow..
pastu booking equipment lagi..

semalam guna SEM-EDX...
liquid nitrogen pulak tade...
dah la SEM images yang dapat tu tak memuaskan hati....
nak kene buat lagi skali..

dah booked untuk minggu depan..
kena pulak hari yang sama dengan midterm Special Topic..
mati laaa.....
ingatkan nak setel sume by this week..
tapi hampeh..
sebab SEM-EDX je...abes celaru schedule FYP aku..
nak marahnyeeee..............

ni dah kalau SEM-EDX wat minggu depan...
experiment kompem-kompem la minggun depan lagi 1 baru leh jalan...
adoooiiiii......
dengan report lagi..
nape la..
memang final year student macam ni eh...
T___T

5 comments:

.mek.mizah. said...

sabo la IRA,,
istighfar byk2.. mesti tng sket nnt..

waaaaaa.
aku pon byk keje gakk!!

NurulAzriKhalisah said...

sabar long...memang mcm tu la jd final year student.Awat yg xbuat experiment apa lg tuh???uish tu kene wat plan btl2 tu supaya blh bahagi masa dgn baik.jgn tension2 yer...

AINI NORAINI said...

mizah ~ huhu....tensen la...:(

angah ~ xleh nak buat yang..fully booked....:(

nadiah said...

xpe2, wat slow2.. kalo pressure nanti kang nanti sume nampak cam masalah, payah nak fokus. try wat2 cool (;p), boleynye iAllah;)

AINI NORAINI said...

huuu..thanks long....

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015