Thursday, September 3, 2009

aku dan Ramadhan 13

Ramadhan 13
hoooo....pejam celik..pejam celik...
dah hari ke-13...
kirenye malam ni dah terawih ke 14..
adoyaiii...cepatnya masa bergerak..
macam tak rasa..
macam tak puas je bersama ramadhan..
hmmm...
jom kita jenguk sikit ape santapan untuk sahur hari ni..:)
pagi-pagi tadi..sahur dengan butterscotch tu..
aiii...selagi tak habis 1 bungkus..memang tiap-tiap hari la sahur dengan itu..
lepas tu...konon nak buat susu campur kurma..
sekali...susu expired daaaa...
buang begitu sahaja..heeeee....
lepas tu..terpaksa la minum air masak aje..
tak kuasa dah la nak buat air milo ke ape..
minum air masak lagi sonok..
lepas tu sebagai menambah energy..
aku makan kurma seketul..
heh..macam biasa la...seketul je mampu..
maklum laa..baru pandai makan kurma...ngeeee...(^_^)

berbuka hari ni pulak..
aku pilih lauk macam semalam..
cuma kuantitit nasi memang kena kasi reduce la..
sebab semalam tu..macam full gile after berbuka..
nampak macam da tak banyak..
tapi tu laa...rasa full jugak..
so hari ni memang aku lagi sikit compared to semalam..
harap-harap takde la full sangat nanti..
pastu air hari ni pon macam semalam..
TEH AIS...
heeeee....adeyyy..
tak kurus jugak la aku cenggini..
tak leh nak berpisah dengan air..
ape daaaaa.....
ok-ok..
da pukul 7 jam sekarang..
nak ready-ready untuk berbuka pulak...
selamat berbuka puasa semua...


3 comments:

puan.farah. said...

aku nye period weng r ira.ok ke kalu period lagi lepas hari kitaran baru 14?

aishh

Ayumieza said...

sayang kuatkan semangat utk kurus ok..jangan selalu minum ais nanti boleh buncitkan perut...minum air yang panas2 dulu ok...

AINI NORAINI said...

puan farah ~ ye ke?umm...aku xsure..tnye pada yg pakar la...huhu

cik ayumieza ~ hoho..ok..baiklah...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015