Tuesday, August 4, 2009

~wajah baru...(konon)~

~heh..penat haku....konon hari tu mintak katne cik puan farah amek template blog dia yang sungguh 'wow' itu...then aku pon selak-selak lah....sumpah banyak yang aku suke..banyak yang cumil-cumil..kena dengan taste aku.....

then aku ade la jgak donlod beberapa...umm...bukan beberapa actually...heee...banyakkkk....da penuh kat desktop aku ni hah...then tergerak hati lah nak change the view....sebab macam nak try jugak template-template yang cumil itu....

but finally..ends up dengan yang lama jugeekkkk....aku tensen...dah malas ah nak tukar-tukar lepas neh...buat aku tensen aje....huh....antara sebab-sebab aku tanak buat...ialah....
  1. abes bloglist aku hilang tah kemana...
  2. macam orang gile aku nak kene search balik kat library...da la tak jumpa sume bloglist tuh...haprak betoll...
  3. abes blogshop list akuuu........huaaaaa.....
  4. benda simple aje..just upload coding-coding itu...tapi amat memerlukan kesabaran dan persediaan yang amat lah banyak...(buat amatur amcam aku aje la kot...sebab nanti bila da tukar..akan tersedih-sedih cari mana hilang sume bloglist anda...pastu rasa macam nak nanges sebab bila dah add-add balik...still rasa tak cukup macam dulu.....huuuuaaaaaaa)
  5. okeh...aku da malas nak listkan...sebab memang tensen betol...kawan-kawan...bagi blog address korang....aku lost dah neh...=(
itu aje...aku tensen sungguh...esok dah la kuiz..ape daa..lagi susah hati sebab bloglist hilang tah ke mana daripada risaukan kuiz esok..ape nak jadi la ngan budak sorang neh....haiiishhhhyy...

4 comments:

Ayumieza said...

Adushhh ko tak ada backup ke sebelum nak download templete baru...lain kali jgn lupa backup wokey..aku dah update blog aku tengoklah..

AINI NORAINI said...

okeh...da tengok sayang..best gile ko ek...huhu....

cikmune said...

hahaha... sabau2. nanti soalan quiz camni: camne nak pastikan bloglist tak hilang masa tuka template ? =x

AINI NORAINI said...

hehe...pandai ye cik mune buat soalan...alhamdulillah..quiz tadi ok..sangat la ok..ade lg 1 esok..tp badan macam tak bape sehat ni...cane..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015