Thursday, August 27, 2009

~sedikit tekanan~

Ramadhan 6
Okey..disebabkan tak puasa...
sepanjang seminggu ni kita jangan cakap pasal sahur and berbuka..
buang karan je..
kalo cerita beria bagai pon..
bukan puasa..
feel dia lain..
kalo time MC macam ni..sahur..memang tak bangun makan..
just bangun untuk kejutkan dia..
lepas tu tido balik..
berbuka pulak..
makan ala kadar je..
wat pe nak makan grand-grand..
bukan puasa...bagi chance dekat orang lain yang puasa..
huhu...

Ya Allah...dugaan sungguh di bulan berkat ni...

tahu tak kenapa?
ok..aku tak dapat nak view blog sendiri...
T___T
tekanan sungguh nih.....
(dah la tengah MC..emosi memang tengah tak betol..T_T)

adeyyy..
asalnya aku refresh je page aku..
then kua welcome to blogspot ape tah..
aishhh..ni mencabar kesabaran neh...
nasib baik la tak puasa..
nape ek jadi cenggitu...?
aku view dekat lab siang tadi ok je lagi..
pastu aku view kawan-kawan punya pon ok je..
masalah sekarang..
blog aku je yang tak kua...
sume blog aku tak leh nak di view...(semua macam banyak je..padahal 2 je..haha..)
cane ye nak buat ni...
ade sape-sape tahu tak?
atau problem lappy aku sebenarnya..
tapi aku rasa lappy aku ok je..
huhu..backup lappy kesayangan..
T__T
tolong la sape-sape selesaikan masalah ni...
dah la nak main game kat FB pon tak dapat ni..

7 comments:

ijad said...

banyak info-info menarik di sini....selamat berpuasa ya...

AINI NORAINI said...

ok...tq ijad...
selamat berpuasa jugak..=)

puan.farah. said...

hoho..xdapek den nak nolong..baru perasan, poster ramadhan tu ade name i~
keh keh

NurulAzriKhalisah said...

erm...heran tuh.masih xleh view lagi ke??saje kot die nk kacau emosi awk...hihihu

AINI NORAINI said...

puan farah ~ heeee...yee..ade name kamu..

cik nurul ~ da ok..along kat cc ni..rase nye IP uia yg block ke ape tah..huhu

uselynn said...

blogger mmg ada prob..kita pun sama dia kuar @blogger..jangan mrh pada laptop eh..hihi.. blogger atau wireless uia..xtau mana yg senget

AINI NORAINI said...

yes yus.....wireless uia yg sengal..hampeh....

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015