Friday, August 28, 2009

~dah 7th week~

alhamdulillah..tekanan semalam tu sudahpon settled.. huhu..
penat je..sumtimes die ok..sumtimes die tak ok..

so...aku nk buat kesimpulan...server UIA yang tak betul..
tah pape je...
penat.. lepas dh ok semalam..
die mcamana tibe-tibe tak ok balik..
then aku decided naik cc...
buang masa dekat sana pulak..
haha.. ape la nak jadi..

sejak-sejak berkecimpung dalam dunia maya ni..

banyak berkawan dengan blog aje..

ape-ape je..cite ngan blog..
sedih ke..happy ke..geram ke..
sume dengan blog..macam dah tak wujud orang sekeliling..

tak pe..macam ni lagi seronok la kot..
sebab able to lepaskan semua dalam sini..
hehe...
tapi yang tak best nye..
macam dah kurang sikit nak berkawan dengan buku-buku..

tak macam dulu...

dulu..setiap kali abes 1 topik dalam kelas,
terus menggelupur buat shortnotes..

sekarang..
macam tak endah sangat..

ye laa...awal-awal semester hari tu...
asyik tak sihat..

MC from clinic pon dah bape banyak haku dapat..

abes berterabur aku punye schedule...
aiseyyy..cane ni....

ni dah pun minggu ke 7 semester ni..
aishhh...aku macam blur-blur lagi...
tah ape la yang ade kat pale ni..
macam slow sikit...
agak tak tersusun laa...
sebab banyak sangat MC kot...T_T
ooooowwwwww....aku nak jadi macam dulu balik..
semester ni target nak yang terbaeeekkk...
harap-harap tercapai la impian ni....
aminnnn...

2 comments:

Anonymous said...

kalo bleh, stat la stdi from now agar x menyesal di kemudian hari nanti.....bia x pandai, yang penting rajin

AINI NORAINI said...

ok..baiklah...maceh..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015