Wednesday, July 29, 2009

~ubat kurus dari ayah~HAHA


~HEHE....best kan tajuk?? huhu..ayah sungguh super cool..hehhe....dia macam tahu aje anak dara dia ni sedang berkembang dengan pesatnya....HAHA.....cerita ni macam agak dah basi pon sebenarnya...cuma belum sempat nak cerita dekat blog..hihi.....

masa balik kampung tempoh hari, memang dah berniat pon nak mintak ubat kurus dengan ayah..sebab aku ada baca dalam catalog cosway ayah..eh silap..bukan baca..aku tengok..heh..gambar mana bleh baca..gambar hanya boleh di tengok...huhu....eh tak..saya silap..mungkin orang-orang seni pandai membaca gambar..ok..saya tahu...sorry ye orang-orang seni...:)

aku bercadang dan berazam nak mintak sejenis minuman yang macam best je aku tengok from catalog tuh...hehe...ade 2 flavours...vanilla,chocolate...sume best ah..sume pon i loike..HEHE....


then...masa aku tengah plan and pikir ayat cane aku nak bagi kat ayah supaya ayah kesian dekat anak dara dia nih...tiba-tiba dia letak kat atas meja kat ruang tengok tv..aku tengah best tengok tv mase tuh....and sambil pikir ayat ape nak bagi dekat ayah...HAHA...eh..ni ayat da ulang kali kedua laaa...

pastu kan...tiba-tiba ayah datang...letak sesuatu atas meja and said..."nah..ubat untuk orang gemok" heh..ayah cakap anak dara dia gemok..huuuu...cedey..ni memang ternyata gemok lah ni.....:(

heh...sebenarnye..bukan ubat kurus pon..just untuk detoxification..sangat bagus...serius..baguss...aku da cube..proses pembuangan toksin dari badan ni sangat la senang...every day pasti akan mendetoksifikasi..heh..complicated gile perkataan...adeyy...


sekarang da malas nak jog ke ape...MALAS...lagi best rasanya kalo duduk kat port wifi and main fashion war and sorority life kat facebook...haha...pastu update blog...HAHA lagi...memang sangat seronok...lepas tu badan makin gemok,bising tak hingat dunia....

ade la jugak aku google pasal supplement food ni...and aku jumpa la sedikit info...


D'tox Trimm is prepared from fermented fruits, vegetables and other plants (including brocoli, black dates, cabbage, cactus, cassia, chlorella, fennel, ginger, green papaya, kale, liquorice, mulberry, oatmeal, pineapple, parsley, spinach, spirulina, soybean, wheat grass) along with healthful friendly bacteria that help to accelerate internal cleansing and facilitate the total detoxification process.

Eliminates toxins
Alleviates constipation
Improves health
Assists weight loss


nak baca yang lain-lain...KLIK SINI...

ok..itu aje kali ni..heee....ayah bagi 4 botol tau...1 botol dah hampir abes...thanks ayah...sayang ayah...:)

2 comments:

puan.farah. said...

hehe..aku pon tgh dalam program menurunkan berat badan. nanti kite share2 ek

AINI NORAINI said...

hehe..okek..boley....ape2 update nnt ye..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015