Monday, June 15, 2009

~E.M.O.S.I~


~~soalSAYA TATAU NAPE HARI NI RASE MACAM BEREMOSI JE...BANYAK DIAM DARI BERCAKAP...PADAHAL HOBI SAYA SETIAP HARI ADALAH BERCAKAP DGN KUANTITI YANG BANYAK...garupale~~


---------------------------------------------------------------------------------------------------
~pagi pagi tadi da bermalas-malasan bangun dek kerana hujan yang turun mencurah curah..huh..seronok yang amat bila tengah tdo...hujan turun..nikmat nye tdo mase tuh..tarik selimut dengan seronok sekali....time tu jeling jam kat henpon...adeii..da pukul 540pagi...mane sempat tdo lame lagi neh...cane nk buat?? malas nk pikir pnjang sebab takot rugi mase tido yang akan terbuang gitu je...pukul 630 pagi..alarm da bunyi lagi..cam hari hari sebelumnya...
sekali lagi..aku bermalas-malasan bangun dari katil..huiissshhh...malasnyeeee........kalo sambung tdo msti lagi sonok...tp...cane-cane pon..kene gak g keje...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
~bile di ingat2 balik..memang hari ni pon bermula tak seceria biasa...(pergghh...ayat...huhu)..da la bangun bermalas-malasan..breakfast pon tak amek hari ni...pegi masak air sia sia je..MALAS...padahal bukan kene pegi cari kayu api ke ape...bukan buat air dalam tempurung ke ape..sume kemudahan da ade..cume diri sndiri ni..semacam je hari ni...sebab xamek breakfast..awal la kua arini...tapi kan....hampeh sungguh..nak naik fly over lepas taman metropolitan kepong tuh...kenderaan berderet2...ape neh...mcm sedikit cuak dah la kan masa tu..tapi masih maintain..sebab takot cik yang drive tu lagi susah ati...buat2 muka biasa..haha...(eh..bukan ni entry beremosi ke?? dah..ok..jgn gelak..)
lame gile kot tersekat di atas highway tuh...dalam hati cakap..huh..sah punch card aku merah hari ni....tp rse mcm nk buat2 tak kesah..sbb selalu sgt dah datang awal...bile lg nk dapat merah kn?? (ceh..blagak siot minah ni...) da mcam agak lame tersekat tuh..tibe2 jmpe la dah punca ketersekatan kami itu..ade accident upenye kt fly over yg ke 4 dr tmn metropolitan tuh...ngeri...neo bleh langgar wira smpai tade separuh badan wira itu...dasyat kn? da la wira tu abes depan blakang...kesian wira...ape nk jd ngan neo neh..sape suh bwk laju2..kang da langgar wira..cian wira....(ok..cukup beremosi tak?? huuu....)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
~ok...sampai je kat traffic lite dpn opis..da memang kompem gle kad akan jd merah..so..redha je laa...sampai2...ble punch...SAH...merah..tapi macam tade perasaan...masuk lab dengan gaya selamba mcm biasa...pelik jugak dgn kelakuan diri sndiri sebab macam tak nk becakap sangat..tah ape masalah pon tatau....adeyyy....waktu kt lab berlalu gtu je...lunch..solat..then back to work...ulang alik pegi bilik oven ade la dekat 10 kali...amek samples...letak samples...banyak la pulak hal...pastu ngadap laptop..setel kn report mane yang belum setel...da petang..kemas untuk balik hostel...huh....hari yang amat membosankan....mood macam telah lari jauh jauh....malas nak becakap ngan sesape pon mase kat opis tadi...tapi..ble da balik kolej...haa....da ok...pulih seperti biasa.....hahaha...saya gembira kembali....peace~~

4 comments:

Ayumieza said...

hahaha tergelak aku baca entry ko...aku dah kenal benor perangai ko hahahaha time tak der mood harapanlah nak tegur menegurkan..kan..kan..

AINI NORAINI said...

huhu..ko memang sahabat sejati ah...bukan saja sahabat..sume skali amek kt ko ah...ko adalah aku...aku adalah ko...btol?? stuju?? =)

seri lyana said...

alaaa normal..
kita perempuan mmg camtuh..
ehehehehe

emo is our middle name..hehehe

AINI NORAINI said...

lyana~~ hehe..ye..mgkin juge...=)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015