Thursday, May 21, 2009

Entry.Takde.Tajuk

~entry tade tajok ok....kenapa?eh..jgn tanye...memang tade tajok sebab tak dapat nak pikir ape tajuk yang seswai....cume..nak conteng sedikit pasal hal hal yang jadi kat opis siang tadi....
hari ni...set alarm pukul 630...and aku bangon pukul 640 ok....aiiishhhh..terok betul....cane leh lewat lagi nih....ekceli...tadi pukol 6 da tersedar..mase tuh..rase macam nak marah je...asal la sedar pukul 6..mane sempat nak tdo secara lama lagi pas ni...adehhh....tapi..noraini yang memang terkenal dengan sifat degilnya....terus sambung tido tanpa memikirkan hal masa depan..adeh...mase depan ke??? =)
bile tersedar mase kul 640 tuh...mcam nak marah kat diri sendiri pon ade...pastu..cepat cepat capai tuala...and masuk bilik air...gosok gigi and mandi secara cepat...huhu....eh...mandi secara cepat pon..still bersabon tau...=) then masok bilik....mentengok jam..aihhh...da 649....uiksss...mandi 9 menet je???apekah????cepat gile mandi pompuan neh...ok ok...abaikan...kene solat plak...solat xboleh secara cepat ye....da siap2 solat....sambung men'speed'kan diri untuk bersiap...heeee...
da sampai opis...sempat lagi singgah kolam depan opis tu..bagi bekpes kat ikan...*sangat teruja tengok ikan keli yang sangat besar saiz nye...huuuu..besar sungguh...tatau la makan ape ikan tu weii....*
pastu naik PTL....then..turun UKEB untuk mensidai latex yang tak disidai lagi....
da setel tu..naik PTL balik....pastu..petang tu...membuang masa2 yang ada dengan bermain game di laptop dila..haha...nasib la...sape suh tunjuk game yang seronok itu dekat aku..kang da tak pasal2 korang tak ley wat keje...heeee....
pas tu..tengah seronok melayan game itu...supervisor panggil la plak...adehh...cket lagi game nak abes....kene turun ke...aiyaaakkkk....pastu..turun je laa....
discuss pasal project tu laaa...banyak sangat samples yang aku kene potong nextweek..adeh...jangan sampai terpotong tangan suda....mcam cik huda....=)
ummmm...ok...tu je kot for tonite....siyes tade idea...da lame tak menconteng....

2 comments:

cikmune said...

uishh..sidai latex. latex tu cm kpingn getah kn?=x

AINI NORAINI said...

latex tuh susu getah la cik mune...yang sidai2 tu,yang da di buat dipping..mcm process nk buat sarung tgn

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015