Saturday, July 27, 2013

Me? Kurus?

Lately, when I met people, especially those yang dah lama sangat or lama jugak tak jumpa will said,

"Ko dah kurus"
"Kenapa kurus ni?"
"Ko tak sihat ke?"
"Kurus nyaaaa..."

Okeh. Kurus ke?

Hakikatnya, adalah, tidaklah kurus mana pun. 
Day before yesterday dah timbang and it was 54.5kg. Berat kot. 
Yes, it was my secondary school punya weight. 
Tapi not bad lah. 
Before this pun berat aku around 54 - 56kg. 


If ye pun kurus, rasanya not that 'kurus' sangat la kot. 
Still, i got the bumpy tummy yang sah-sah lah tersorok. 
Hahaha. 
Korang memang lah tak nampak. :P

Consider lah sikit. 
Kan fasting month ni. 
Kasik can lah i ols nak kelihatan kurus. 
Ye takkk?
 U ols tak apa lah. Senang nak selim melim. 
I ols ni kalau dah bam-bam, memang cenggitu lah jawabnya. 
Hahahaha.


Hubby said nothing about kurus nih. 
Haha. I am glad. 
As for me pun, tak rasa kurus mana pun. 
Baju-baju lama aku pun bukan ada yang loose pun. 
And even worst, jubah princess cut yang baru beli few months ago pun agak tak selesa jugak nak pakai.

Apapun, thanks tau korang. Cakap i ols kurus..
Aku ambik tu as a compliment..
Seriously. I appreciate that so much!

Thanks korang..
Hugssss...

4 comments:

mune said...

huiyoo.... maintain walaupun dah ada baby... apekah rahsea mu? apepun tahneah kerana kurus~

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

bubuh la gambar terbaru..hihihi :D

cik puan aini said...

Tak kurus pon mun..org yg jrg jmpa je nampak kurus kot

cik puan aini said...

Alaaa..tu la yus..xda gamba.xdan nk bergambar la skrg.mek ni super lasak..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015