Monday, December 19, 2011

When he forgot . . .

Hari ni, incik asben memang macam buat kelakar.
I didn't go to campus today.
Sebab nak kemaskan itu ini dan sebenarnya nak berehat jugak sebab setiap malam Isnin saya tidur lambat layan Fantaghiro. >.<

When he went to office, I went to bed (again). Huhu. Niat bukan nak tidur. Nak guling-guling aje, tapi biasalah kan. Haruslah terlajak. Ngehehehe.

When he safely arrived his office, he called me (as usual).
And, gotcha... Kantoi saya tidur balik. Ngehehe.. Sorry Abang. Tapi lepas tu terus bangun OK. :)

Lepas saya buat apa yang patut kat ruang tamu, lepas tu kat kitchen, then he text me again. (Isi kandungan sms tu biarlah rahsia ye).
Dah abes texting, saya sambung buat house chores.
Then suddenly he text me again saying,

"Yang, I terpakai cincin tunang U."

And saya terus tersengih sendiri. Patut la masa kemas-kemas dressing table tadi rasa pelik masa tengok cincin dalam kotak tu.

Hihihi. My husband. Rasanya masa dia bersiap-siap pagi tadi, lampu bilik ON je. Macamana la boleh terambil cincin isteri. >.<

Lepas tu saya terus pesan suruh dia simpan elok-elok, lelaki haram pakai emas. Takut dia terlupa.
Seharian saya tersenyum bila teringatkan hal itu. Sometimes, dia adalah comel. Huhu.

Dan, yes. Saiz jari kami adalah sama. Hihi.
Sekian.
Sedang menunggu kepulangan suami dengan santapan dinner yang disediakan dengan resepi kasih sayang. Awww.. >.<

2 comments:

ashra said...

hehe..kiut je.leh plak tersambar cincing salah ye =p

~cahaya~ said...

itu la ash. boleh pulak laa...
macam kelakar je.. huhu

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015