Tuesday, November 30, 2010

Today is Boring

Assalamualaikum..

Kerja hari ni was BOSAN. Sebab Mr.Boss Emergency Leave. Biasa,Mr.Boss yang suka lambak-lambakkan kerja on my table. Everyday, doing work sampai tak sedar dah masuk lunch hour. Tak rasa pon when time passed by. Huhu. Hari ni macam bosan yang amat. Nak main puzzle pon, buku puzzle tinggal kat rumah. Itu la, time Mr.Boss ada nak sangat dia tak da. And now dia tak da, menggelupur tak da kerja. Nasib baik ada lagi


pending issue kat development side yang belum settle. Tapi malangnya, pending issue on my side tak dapat jugaklah nak settle by today. Semua dalam laptop Mr.Boss. Nak check email pon tarak boleh. Called LGM untuk follow-up pasal required test. Tapi asyik tak dapat. Haihhhh. Boring.


Jam pulak lambat je nak sampai pukul 12.30pm. Huh. Is this the sympton of getting bored with my own job? HAHAHA. Na'uzubillah. Mintak jauh.Saya nak bersama career saya ni at least for one year before saya cari yang lain. InsyaALLAH. Doakan saya terus kuat menghadapi segala workplace challenges ni. Saya berharap sangat saya boleh terus kuat. So far saya memang happy dengan career saya. Cuma time takda kerja nak buat like today, saya menggelupur kebosanan. Haih. Mr.Boss ni kenapa la pulak tiba-tiba amek emergency leave. 

Lunch tadi macam biasalah, went out dengan my colleuges ke tempat biasa bertiga.Kurang sorang. Akan bertambah lagi sorang esok. InsyaALLAH. Haih. Lepas lunch pulak mata mengantuk je. Jenguk luar tingkap. Mendung. Oh. Seronoknya kalau dapat tilam ngan bantal ni. Huhuhuhu

Dah agak-agak nak masuk waktu asar, rasa lambat la pulak nak sampai pukul 6. Saya nak balik. Saya nak balik. Huhuhu. Mengantok. -_-" Begitulah lebih kurang rintihan hati masa jenguk luar tingkap nampak hujan tengah turun dengan sungguh lebat. Huhuhuhu. Dalam kepala dah terbayang-bayang bilik, tilam, bantal, laptop,huhu..

Sampai rumah, terus flat. Energy kene recharge. Hehehe. Nyte

2 comments:

ainmusa said...

salam aini! rindu! ♥

lamanya tak dengar cerita. baca blog pon dah jarang sekarang. last baca time aini lepas grad dulu.punya la lama.insyaAllah tak akan boring dengan kerja.aminnn.semoga sentiasa happy dan maintain comel!

U know who I am said...

salam ain..:)

rindu jugak..lama gile tak dgr kaba. Sama la, nak singgah blog orang jarang sgt sekarang. Buat entri kat blog sendiri pon kadang-kadang tak sempat..

Aminnn.. Thanks ain..
Ble grad?

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015