Sunday, October 10, 2010

These are my guys and girls | Convocation Mode

Assalamualaikum..
Saya tengah masak nasik lembik.. Teringin. Sebab malam tadi my lovely sis (angah) buat sup. Dan yang paling best, cili kicap dia adalah marvellous... :) Yang membuatkan saya jadi addicted. Thank you cayang. :) I akan selalu datang menyemak kat rumah u. Hehehe..

Ok now.. Kita masih lagi dalam convocation mode. Oh. Silap. Mungkin bukan KITA. Tapi SAYA. Saya memang excited. Rasa macam sampai bila-bila pon nak stay dalam mode ni. It makes me feel sooooooo good. I love my current feeling.

And hari ni, saya nak introduce anda semua dengan rakan study group saya. Mereka superb. I heart them sooooooo much. Thank you for all your helps. Mungkin before ni saya pernah bercerita mengenai mereka di sini. Tapi mungkin ada yang tak perasan. So, kali ni let me introduce sorang-sorang.

Oh. Before tu.. Saya nak cakap, dorang semua ni dah banyak tolong saya sepanjang 2 tahun terakhir saya di IIUM. Kami lambat sikit become closer. Awal-awal dulu macam tak rapat sebab guys classmate saya macam tak rapat ngan pompuan. Eh. Saya cakap MACAM. Hehehe. Tapi, diorang sangat baekkkkk...

Macamana terjadinya kami mula membuat study group? Semuanya sebab subjek corrosion and protection yang susah kami nak faham. Huhuhu. Maka, di sini lah segalanya bermula. :) Really miss that moment guysss...

Because of mereka jugaklah saya dah pandai study kat library. Hahaha.

Kerana mereka jugak lah, birthday saya yang ke-23 menjadi sungguh superb and will never be forgotten. Thank you guys. Thank you Meor for the ice-cream cake yang aku rasa aku takkan dapat dah lepas ni.

Dengan itu jugaklah.. Terciptalah my pictures of the happiness. :)

Dan juga... ini..

I really miss u guyssss...
Thank you so much for everything. Every knowledges that you shared with me. Every thoughts.
Thank you untuk yang penah hantar aku pergi interview. :)

 Meor Adli | Nik Hilmi | Muhammad Fahmie

The engineer. :)

Lecturer to-be :)
The Busy Lady yang salu sangat outstation :)

Mr. King of the AGD. Proud of u. :)

Mr. Engineer-to-be :)

Thank you so much for being there whenever I lost in the real track. Finally we got our Bachelor Degree of Engineering (Materials) (Hons). Yeay. :)
Keep in touch ya.

4 comments:

Anonymous said...

tq ira pun byk bg moral suport bile ida down~n sanggup lend ur ears 4 me =)..endless frenship

U know who I am said...

:) Yeahh.. Endless friendship..

wani syazwani said...

this is so sweet..;)
thanks dear..we've known each other since our upper secondary school in kopu and getting close when we stepped in main camp of iium.I'll always treasure our friendship,may Allah gives blessing to this ukhwah and pray 4 ur happiness forever ^_^
forgive me for all my wrongdoings and gudluck in ur future undertakings~~

U know who I am said...

cik wani ~ sama jugak la..sorry for all my wrongdoings..good luck to u too..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015