Wednesday, October 6, 2010

Rindu rakan taulan ~ convo mode

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, masih bernyawa diri ini. Ok. Convocation mode is still ON. Dan mungkin akan off lepas habis October. Harap maklum. Buat masa ni, tataplah gambar-gambar convocation saya. HIHIHI. Saya suka. :)

Baiklah. mari mulakan.

By the time I entered the place where I currently renting, teringat dua gadis manis ini. Rindu saya pada mereka. Rindu sungguh. Bukan rindu main-main. One of the reason is mungkin sebab 1 week before convocation, we spent time together. Almost all of our time together. Tido same-same. Makan same-same. Pagi-pagi bergilir ikot turn nak mandi. Oh. Really miss both of u.

The second night I was here,balik je keje duk terperuk dalam bilik. This house rasa macam totally empty. People are doing their own bussiness. So do I. Tapi bila dah macam tu, teringat la gadis manis ni.

Almost one week before convocation, hidup saya penuh dengan warna pelangi (cewahhh). Kerana kamu berdua. Pagi, bangun tido dah tersenyum bila lihat anda berdua. Telatah korang, buat saya rasa senang. Every moment, saya rasa terhibur. Even on the last day masa kita sume kene halau tuh, pon saya rasa tak perit sangat untuk telan. Sebab saya ada kalian berdua. Tempat saya meluahkan segala resah.
But then, lepas hari kita amek robe.. Hati dah mula resah. Walaupun masih ada lagi waktu untuk kita spend sama-sama. Letak sedih tu kat tepi dulu.

On  the last day kami jaga exam, tak rasa sangat lagi. Tapi, da macam ada kesuraman. Oh. Lupa, the last night kita menumpang kat UM. Kesian korang penat. The last day keje, kita sama-sama join jamuan tu. Then kita blah. Sebab ada mission yang nak dilunaskan. :) Beli tudung konvo.

Tapi.. because of saya kena pegi amek appoinment letter kat Rawang, both of you sanggup temankan. Thank you guys. Terharu. T___T
Malam tu kita pusing cari tudung. Sehinggalah terjumpa sorang makcik penjual tudung yang macam hampeh bajet bagos, bajet tudung dia semua orang nak beli. Boleh blah.

Hari yang kita nanti-nantikan pon tiba. Which is 2nd October. Penat kita rehearsal sendiri-sendiri kan? Tapi bukan penat rehearsal sebenarnya. Penat gelak aje kerjanya. HAHAHAHA. 

Gembira tak terkata bila tengok rakan-rakan seperjuangan menerima ijazah masing-masing. We made it guys. :) Tapi, terkilan sebab tak sempat rakan foto-foto rakan sekuliah. Amat terkilan. Ada la beberapa foto. Tapi kebanyakan foto peribadi. Bukan group. Terkilan sungguh.

Dua gadis manis yang saya amat rindu tu adalah.....

Cik Huda

&

 Cik Izs

Miss U guyssss.. T____T
(lap airmata jap)

4 comments:

E.d.Y said...

tahniah aini...n tahniah untuk both of them too...

aku pun terkilan tak dapat bergambar dgn member2...nasib dapat begambar dgn ko..huhu

isz said...

ira sdih bc blog kamu ni ..:( miss korg jugaakk.. 2 mggu dgn korg mmg BEST SGT2!! tapi mlm rehsal kite tu, AKU la yg jadi modelnye..korg tukang gelak, hampeh tool..fariza?? dia mstila wat xtau jek haha ;p klu x krana kamu, ak n huda xpat la duit nak byo duit gambo konvo..hihi thanx ira sbb bgk kami pluang mgenali diri anda. :) :) :) smoga Allah mmberkati hidup kita semua Amin..

ainhudaz said...

tq edy...hepi convocation utk ko gak.
hm...rindu is ngn ira gak..tah bile dpt sme2 lepak~is..rehsal tu mmg aku cop ko jd model. hehe ;) 1 week tu mmg akan jd memory yg xkn hd lupekn~pape pon..mintak halal mkn minom n maap kalo hd gurau2 terlebey~ miss both of u....

U know who I am said...

edy ~ tahniah jgk utk ko..rector's list kot..aku ni dean's list pon xlepas..hehe..tu la..terkilan kn? nsib aku smpat tangkap ko hari tu..hehe..:)

isz ~ amin...:) alaaa..bukan ape pon..tolong kawan2..no hal la...yg pasal rehearsal tu..ko mmg buat aku gelak sgt..haha..yg paling tak leh lupa..ko kalo da baring, nk bercerita, sanggup bangun balik..hihihi..korang sumeee...nnt dapat keje, roger2 eh..kerap2 la turun KL..kte jln2 lagi..:)

huda ~ sama jgak..mintak halal sume tau..

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015