Monday, September 27, 2010

Yeay! Convocation attire --> TAKEN

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, masih bernafas lagi di hari ini. Tapi sayang, puasa sunat sehari pon belum jalan lagi. Jangan kata sunat, yang wajib pon sehari je. Tak tau nak bagi reason apa. Mungkin one of the reasons is sibuk (reason yang sangat la default). Plus hari-hari bulan mengambang lagi. Hmmm. InsyaAllah, esok rasa nak puasa algi.HIHIHI. Tah betoi tah tidak aku neh.

Ok. Sabtu lepas which is 25 October, kembali ke tanah tempat aku menimba ilmu mencari 'sesuatu' untuk menjadi 'seseorang'. Alhamdulillah. Tak sampai seminggu lagi bakal menghadirkan diri ke istiadat konvokesyen sendiri.Suka nye tak terkata. Before ni asyik attend orang punya je. 2 kali attend orang punya, 2 kali jugak lah aku ponteng.

Pertama, ponteng program. Masa tu aku dah la bawah biro paling penting. Bising jugak la main board masa tu. Kedua, masa tu aku baru kebah demam. Sepatotnya MC dah habes. Tapi buat muka sakit, gi mintak MC tambahan. Ponteng kelas. Huhu. Tapi tak tau la time aku konvo nanti macamana. Adakah akan semeriah konvo orang lain, atau lebih meriah dari konvo orang lain. Hehe. Amat mengharapkan kehadiran pakcik-pakcik yang tinggal di sekitar Gombak ni. :)

 Tak sabar menanti hari esok dan esok. Sabtu nanti Istiadat Konvokesyen aku. Hoyeahhh.. Jemput lah beramai-ramai ye. :) Isnin dah kena mula kerja. Semoga segalanya berjalan lancar. Amin.

2 comments:

yonna said...

congrats on your convo day! :)

U know who I am said...

tq so much dearie yonna.. :)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015