Tuesday, June 8, 2010

Guys, u'll be missed

First of all, I would like to thank Mr.Zabidi for giving me the opportunities to be part of the team. Dah lama sebenarnya nak post entry pasal A&R.. Tapi macam biasa lah. Dah taip separuh, idea ilang. Terpaksa stop. Lepas tu kira macam burn macam tu je.. Hmm.. And now, baru ada idea, baru ada masa nak buat.

Bersempena dengan hari terakhir bersama team A&R, memang sangat sedih la. Lot of things I've learned. So many things to be kept in my memory. My sweet memory I should say. When I recalled back in one and half months ago, rasa macam dapat siblings baru. Dorang ni memang cool. Kita tolak lah the things yang boleh buat kita rasa tertekan. Hanya simpan yang elok-elok saja. Yang tak elok, kita bungkus buang dalam laut.

The first time I went there, jumpa shidah. Ummm. First time tengok dia macam garang je. Then bawak-bawak berborak ngan dia. Lepas tu cik cantik manis Ziera pon muncul. Mula-mula dulu ingat dia anak buah bos. Skali adik ipar daaaa.. Hahahaha. Fizul and Izwa, for the first time I met them dorang macam pendiam. MACAM ye. HUHUHU. Dah lama sikit baru discovered yang dorang memang 'pendiam'. HAHAHA

Shida,
Thanks. Kalo tade shida masa akak first masuk dulu, mesti macam hilang arah jugak dibuatnya. Tak pon mesti akak kawan ngan yang sorang tuh. Oh. Tidak. Nasib baik sangat shida da ada masa tuh. Akak mintak maaf eh kalo selama kita kenal ni, akak ada buat shida kecik ati ke apa. Kalau ada hutang yang akak lupa bayar ke apa, akak mintak halalkan ea..? Akak pelupa. Lepas tu yang akak cuit-cuit rasa makanan and air Shida, halalkan jugak tau. Lepas ni if ada umur, ada peluang, kita jumpa lagi. Nanti kalau dapat sambung mana-mana IPTA, bitau la akak. K? Belajar rajin-rajin. Tak rugi kenal shida.

Ziera,
First of all, thanks. Tau tak, masa mula-mula tengok Ziera that day, hati akak cakap "cantiknya budak ni". Hehehe. Akak tak rasa Ziera jenis banyak cakap dulu. Mungkin sebab baru kenal kan? But then, tak sampai sebulan kot kita dah boleh get along. Seronok betul. Kawan dengan korang, buat akak rasa muda. HAHAHA. Ummm. Akak nak mintak maaf dengan Ziera if ada silap dan salah selama kita kenal. Nanti dah masuk Gombak, jaga diri. Tau dah, budak KAED ni busy je manjang. Tapi jangan samapi bertambah jadi panda bear ye? HUHU.. Akak konvo nanti if Ziera tak busy, jom la turun. Ape lagi eh. Oh ye. Halalkan makan minum yang akak cuit-cuit dari Ziera selama ni eh. Ade tak akak pinjam duit Ziera, tapi akak tak bayar lagi? Seriously akak lupa. If ada, btau ea? Akak pelupa. Last but not least, keep in touch ye. Kita kan ada YM ngan FB. :)


Pjol,
First thing first, terima kasih. Mula-mula dulu tak bajet pon pjol ore klate. Sebab duk kecek KL jah nga budok-budok nih. HAHAHAHA. Doh la mulo-mulo ore masuk dulu napok pjol mace senyap jah. Takot la nok tego. Tapi gak, tok dey lamo eh. Dey buleh start speaking gak, bereh blako lah. HAHAHA. Eh, ore nak mintak maaf la kalu ado saloh silap slamo knal nih. Halal la ciken cop hok buwi ko ore aritu tu. HEHE. Walaupon sikit, tetap sedap. :) Oh. Tok ingat. Nga ikey rebuh goreng tu pon. Halal la neh. Semoga ukhuwah ini berkekalan. Semoga pjol cepat dapat kijo. Amin.

Izwa,
Tau tak. Mula-mula akak masuk dulu, akak ingat Wa part-timer macam kitorang jugak. HAHAHA. Sebab satu is Wa salu wat keje ngan kitorang kat bilik belakang tu. Walaupun akak macam pelik nape keje Wa macam tak sama ngan apa yang kitorang buat. Sebab dua is Wa macam muda je untuk nampak macam permanent staff. Macam muda sangat nak compare ngan permanent staff yang lain. HUHU. Lama lepas tu baru akak tau Wa permanent staff. HAHAHA. Lambat kan processor akak ni? Heeeee.. Thanks sebab kawan ngan akak. Bagi akak sepah-sepahkan tempat Wa. Guna PC Wa. HAHAHA. Dah gaya macam meja tu akak punya pon ada gak kadang-kadang. Sori eh Wa. Thanks jugak sebab kadang-kadang tu sudi dengar akak duk bercerita macam-macam hal. Akak memang macam ini. Banyak cerita. Tapi mungkin kat tempat kerja baru nanti, nak kurangkan bercakap kot. I'll try. Last but not least, sorry if akak ada buat Wa kecik ati ke apa slama ni. And halalkan makan or minum yang akak terambik Wa punya. Tapi akak rasa tade kot. Cuma ciken cop masa makan ngan pjol tu ada kot akak amek fries Wa cket. Hehehe. Halal eh. And, semoga bahagia selalu ngan tante ye. :)

~gambar curi dari FB Izwa. Sori.
Wa la mahal sangat.
Orang nak snap gambar pon susah. -_-" ~

Shuk,
Sorry.. Akak penah buat shuk kecik ati. HEHEHE. Pasal nescafe akak tu, dunt worry akak dah halalkan. :) Akak nak mintak maaf, mintak halalkan segala-galanya ye. Shuk ni pon, masa mula-mula masuk dulu macam pendiam. Tapi sume memang MACAM je la. Hakikatnya bising tak hingat. Tapi tak palah. Itu baru happening. Kan? Akak ingat shuk jadi besfren encik tu dah sampai ke hari ni. HEHEHE. Nasib baik tak sempat. Kan? :)

Justify FullKak fizah,
Thanks akak, bagi Aini tumpang akak g keje. Thanks untuk segalanya. Mintak halal segala makan minum yang Aini penaj amek dari akak. Walaupun baru kenal, Aini seronok dapat kawan ngan akak. Thanks again. :)

Akhir kata to all of you, seronok sangat dapat kenal korang. Walaupon tak lama, tapi sangat manis. Doakan segala pekerjaanku selepas ini dipermudahkan, diberkati olehNYA. Semoga akanku temui lagi rakan-rakan seperti kalian di tempat baru kelak. Semoga ALLAH merahmati dan memberkati hidup kita semua. Amin. I'll miss u guys.



***sungguh panjang pulak entri ini. -_-" phewww...

6 comments:

...t|ng t0ng te3n... said...

huaa...touching seyh bca post neh..huhuhu...td om ckp...trasa sunyi dh wlupon sorg xde...dh xde uhhh...huhuhu..sedeyh...

AINI NORAINI said...

alolololo....om ni..saje je tmbah touching tau....xpe..ade umo,jmpe lg nnt..:)

...t|ng t0ng te3n... said...

hehehehe..nanti dpt kwn bru..housemate bru..workmate bru..jgn lupekan kitorg auw..hehehe..

U know who I am said...

yeahh...for sure....:)

yonna said...

hee praktikal kat sini ke? benda paling singkat lah paling terkesan kat hati T___T

good luck for ur future undertaking :)

U know who I am said...

yonna ~ bukan praktikal dear..ni wat part-time sat after abes blaja aritu...=)

tq so much yonna...

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015