Friday, January 29, 2010

esok kena balik UIA

ok..fine..bukan esok KENA balik UIA..tapi aku yang NAK balik UIA...sebab apa?sebabnya..Wednesday adalah exam..Thursday pon exam lagi..buku bawak balik macam hape..bukak nye langsung tidak..hampeh..buat berat luggage saja..huh..i dont like...

malam tadi konon bukak notes la..tapi sambil-sambil tengok Jangan Tegur Lagi..apekah?? kan?kan? aku memang hampeh la kalau study depan TV..jawab dia hancus la semua...takde harapan...dan hasilnya..aku dapat buat notes 3 baris SAHAJA..

hari ini..bangun pagi-pagi berbekalkan sesuap nasi..eh bukan..berbekalkan semangat waja nak buat notes malam tadi...pegi mandi..breakfast..lepas tu..guess what?? aku tak study pon lagi..haha..da lepas breakfast tadi..aku online..tengok ikan di Fishville yang dibiarkan semalaman...lepas tu menggila pulak pegi sental singki dapur...tak abes kat situ je aktiviti menyental..aku kerah pulak tenaga adik..kesian dia..aku suruh dia sental toilet..heeeee...eh..tapi aku tolong dia tau..aku tade la kejam sangat pegi suruh adik sental toilet sorang-sorang..aku kerjakan semua sawang dalam tu..abes la tak berumah lelabah dalam toilet aku..haha..tu la..sape suruh berumah dalam toilet aku..bak kata pepatah..jangan berumah di dalam toilet aku tepi pantai...nanti runtuh semua aku kerjakan dipukul badai..uhuhu...sekarang macam dah faham macam mana makcik cleaner dekat kolej bekerja..penat wehhh...tapi lepas siap kerja..bila tengok semua berkilat..puas hati dowh..siyes....

dah setel semua..aku duduk balik atas kusi..konon nak rehat..sekali pegi layan internet balik..adoyaiii..hampehh..cane-cane pon..petang ini harus siapkan..HARUS...sebab esok dah nak balik UIA..tak sabar jugak nak balik UIA sebenarnya..sebab dah kecoh dekat facebook bahawa kat blok dah dapat wifi..before ni hampeh..janji tinggal janji saja...nasib tak sempat grad lagi..kalau aku dah grad baru dia buat..memang laaa....hangeeennnn je...

tapi kerisauan jugak ni..tak boleh nak imagine bagaimanakah aku bila dah balik UIA nanti..adakah akan macam orang yang tak makan pon tak apa sebab wifi dah dapat dekat bilik? hoo..kalau tak makan..tak apa..aku tak risau..yang aku risau..takot tak belajar..oh..i mean tak study..dah la lepas cuti ni exam berderet..abes laa..kena kuatkan iman neh...harap-harap aku akan tak rasa gian sangat nak online nanti..ngehehe..berjayakah aku?? kita tengoklah nanti berapa entry mampu dipublish dalam sehari..huhuhu..jumpa lagi..dan kita akan bersiaran dari Hal A1.7a...hehe...

3 comments:

E.d.Y said...

selamat pulang ke UIA..hehe

Yin said...

selamat study heh :D

yin
perempuanantik.blogspot.com

AINI NORAINI said...

edy ~ hehehe...:)

yin ~ eh..tq2..sbb singgah..
thanks..:)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015