Tuesday, December 22, 2009

~dulu dan kini...~

halluuuu there...
ok..sentence of the day untuk hari ni...

"ira da nampak susut sikit la..betul..."

>haha...tak heran...cakap la aku da keding sekali pun..kirim salam awal-awal la...memang tanak percaya...nak amek hati pon jadi-jadi la..tak lut dah..huhuhu...maceh ye kawan-kawan..i take that as a compliment..and motivation..maceh ye kawan-kawan....hari-hari jumpa..tapi hari ni baru beliau tegur...nak kata faktor aku pakai tudung..tak jugak..sebab hari-hari jumpa beliau kat kolej memang tak pakai tudung..tak tau la cane bleh buat dia tegur gitu..haha...coach...cepat la datang..tak sabar mahu timbang dengan scale jenama TANITA..hahaha....

ok...dah..sekarang back on track..:)

dulu dan kini...
dulu...
masa before pakai braces..sangat suka candy@sweet....

kini..
lepas 4 tahun pakai braces and dah bukak...minat terhadap benda-benda itu dah HILANG..sungguh bagus laa..sekarang sangat sayang pada gigi....dulu..main aci rembat aje..asal nampak menarik..beli aje..

dulu..
masa before pakai braces..sangat suka aiskrim..

kini...
hilang dah nafsu terhadap dia..heypp..dia di sini ialah encik aiskrim yee..rasa macam kalau dunia ni tidak wujud aiskrim pon i dont care..hehe..tapi tak boleh la..kesian dekat orang yang suka aiskrim..i tau..aiskrim itu sedap..it's just me yang rasa malas nak makan aiskrim sekarang..kesian aku..hilang 1 nikmat dunia..
(bak kata meor masa dia tau aku tak makan kurma..haha..tapi sekarang aku dah pandai makan kurma ye....)

dulu...
masa mula-mula masuk matrik uia...sangat suka menghabiskan duit elaun dengan membeli baju-baju dan ntah-apa-apa-barang-ntah...

kini...
dah pandai buat saving sendiri..sekarang rasa macam kalau benda tah-apa-apa tu tak penting..jangan harap la nak fikir lebih-lebih...nak pandang pon kirim salam awal-awal la...baik simpan untuk benda-benda keperluan..seperti belanja kawen..hahaha..aura apa tah ni...percaya atau tidak...dah 3 semester lepas duit pinjaman masuk..aku tak pegi serang Jusco dan rakan-rakan seangkatannya...pikir la sendiri...


1 comment:

puan.farah. said...

insyaallah datang hari kamis=)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015