Monday, November 2, 2009

exam mode:ON


10 Nov ni Noraini exam ye kawan-kawan.. minggu depan dah start exam week.. tapi paper Noraini start lambat sikit.. exam pada 10,14,15, dan 17 Nov.. so..mulai minggu ni..


i will be away from blog yang memang tak best ni..
dan juga fesbuk yang telah banyak melalaikan penggunanya dengan farmville,cafe world,barn buddy,sorority life,etc...
(aku cakap benda yang aku main je..ahahahaha...)
tengoklah nanti kalau aku bosan dan tak tahan sangat,aku jenguk la sini jap..



kena betol-betol ni.. ada orang cakap.. "u dapat dean's list sem ni..i bagi hadiah.." wow...hehe.. i like...

noraini nak cakap dengan orang yang janji tu...
"okey..i akan study mana yang mampu.. kalau i betol-betol dapat...tapi u tak bagi hadiah..siap u...!!"

aku bukan nak mengalah sebelum berjuang..tapi aku macam kurang yakin sikit la..sem ni banyak main..lupa diri sikit..tah ape la nak jadi..hari-hari duk ngadap fesbuk..main game..aku pon dah tak suka dengan cara aku itu..

(AMARAN:jangan tiru aksi ini!! ini kategori mendedahkan keburukan sendiri dekat blog sendiri..)

tapi..aku kena juga berusaha selagi mampu..untuk memastikan..aku dapat dean's list..kalo tak pun..dapat maintainkan or up kan sket pointer aku sem ni...
mesti berusaha..yeay..fighting!!!

sekian..nak pegi sambung study..-.-"

2 comments:

queenlyana said...

Noraini, sila berusaha..!
hihihih
usaha tangga kejayaan. Anda mampu mengubahnya..

AINI NORAINI said...

huhu..ye lyana..
sdg berusaha neh..
aishhh...
senak dah otak i...!!!
-_-"

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015