Saturday, September 12, 2009

aku dan Ramadhan 22

Ramadhan 22

Assalamualaikum...
horeyyyy..sangat seronok bila berada di rumah...
sungguh seronok walaupon possiblity untuk ditorture sangatlah tinggi..HAHA...
okek..hari ni macam biasa la...
sahur aku wit the super duper Mr.H...
bangun je terus cari Mr.H...
lepas tu ade orang sms cakap pasal nur kasih..
terus i pegi terkam remote tv..
tapi da lambat 20minit...
tak kisah sangat la sebab episod tu aku da tengok...

aku tak makan nasik..
ummi pon tak pelik la sebab dah bagitau dia awal-awal yang aku sekarang bersama Mr.H...
so....i kene jauhkan diri dari rice la for a while....
hehe
nasib baik la umi ok dan tak bising...
huhu..agaknya dia tak bising sebab kos Mr.H bukan ditanggung olehnya kot...HAHA

lepas tu...macam biasa la...bila adik ade kat rumah..
aku akan ajak adik untuk sambung tido..hehe
hari ni ialah Sabtu..so,adik dah kena balik asrama..
adik yang laki tu plak kena balik umah sewa tempat die praktikal..
so..secara tidak rasminya..
aku menjadi anak tunggul di rumah..
dan bakal mendengar segala leteran bonda....HAHAHAHA.....dah biasa...takpe...

bila dah anta adik g hostel...
balik umah..ummi berbuka dekat surau hari ni..
aku malas nak ikot sebab nanti kena makan nasik...
so,duk je la rumah...
ayah pon berbuka simple je hari ni...

aku macam biasa laaa..
Mr.H...
lepas tu bila da lepas terawih..
baru la gapai ape-ape makanan yang heavy sikit untuk melapik perut...
huhu...
makan murtabak..
lepas tu rasa lauk yang ade sikit bersama sedikit lauk..
eh..sikit betol ni tau..
memang sikit..
memang nak rasa betol...
then lepas makan tu..
amek teamix untuk sedapkan hati..hehe
then....
nyte2...
haha..



selamat berpuasa dan selamat mencari Lailatul Qadar..

4 comments:

.mek.mizah. said...

aku baru perasan!
ko amek herbalife ehh..
hehe..

dah bpe lame ira..??
aku sejak pose da tinggal!
haha..

abeh la gemok blk!!
adui2

AINI NORAINI said...

baru seminggu lebey....
tu pon da dpt result yg superb dah...
loss 1.8kg...haha
ko da lame ke?

eh..da tngal pon pyh nak naik laa...

.mek.mizah. said...

hehe.. aku dr eit ritu..
ade la 2-3 kilo trn..

pas raya baru leh smbg blk.
puasa mmg tak bleh.
sbb nye aku sahur mmg tak bgn,
then tak thn plak pose kang kalo mkn shake je time buke..

ni blk umh lg ler, mak msk sedap~~

AINI NORAINI said...

tu la pasal...
aku sengaja try time pose sbb kalo kat kolej..memang aku sahur minum air n mkn biskot je..
ni da dpt shake...knyang la sikit smpai petang..heehe

ni dekat rumah nasib baik adik2 tade...
kalo tak..hancur segalanya...

alhamdulillah...stakat ni masih boleh bertahan....

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015