Saturday, June 13, 2009

~happy birthday~

~huuu...seronok sungguh harini....berjalan2 di KLCC park...hari ni 13 jun 2009...tarikh penting for 2 orang kawanku...birthday mereka laa....

~cik lyana omar~haa..ni dia...one of my fren yg celeb bday today....hmm...die pemilik queenlyana dot com...hari ni la baru first time bersua muka ngan dia...best sgt2...tak sngka...bleh gelak2 mcam da biasa je.. *lyana...u xgemok ok...i jeles ni...* mula2 cam agak malu skit la..dah la smpai lambat...sian dorg tunggu....port kitorg is KLCC park...hmm..for the first time met her...bleh di summary kn...she is a happy go lucky type..huhu...senang la nak masuk kepala ngan dia...seronok kenal dia...memang best...jenis yang for me mcm snang to get along la...seronok..seronok...da la byk gle amek2 gmba ngan DSLR yg die bwk tuh...huhu...sgt admire kt DSLR tu..nnt da keje nk beli la seketull...huhu....

ok..wishes for lyana omar~
* happy birthday dear..
*may Allah bless u...
*may happiness be with u always..
*keep smiling always...(i ske ur smiling face...)
*thanks for inviting me to join the party...hehe...really enjoy it...

~atiqah dinon~~ok..here is atiqah...first time knal die...mmg tak tegur pon bcz i nmpak die mcm sombong...*hehe...sori tqa...akak tkok nk tgur tqa mse kte mule2 knal..hehe...* knew her mse kami same2 g cambodia last december...mse tgh2 program kt sana la i started to get close to her...tmapt tdo kami pon dekat2..memang kerap bersama..being her friend is the precious thing in my life...org nye comel....best laa...kepala dan fikiran kami bleh bergabung..huhu.....

wishes to tqa dearie...
*happy birthday dear..
*may Allah bless u...
*may happiness be with u always..
*nice knowing u....
*dont forget me...and our memories there...(cambodia)

2 comments:

seri lyana si permaisuri said...

I baru je abis update blog ~ fuuu letih siot.. ahahhaa

aini, nak cakap again walaupn dh bnyk kali cakap. tq so much untuk hari semalam yang sunguh indah sekali. seronott taw dpt jumpa u..

i risau gak kalau-kalau kita susah nak masuk ke apa kan. Dah la I bawak kawan-kawan I jugak yang tak termasuk dlm dunia blog. Tapi selamat sume orang pn ok dan cool jew sumenya.

Lapang hati I tengok kita semua berseronok tak tentu hala semalam. Ahahahahahha

Dan I nak cakap jugak : you pun belum masuk kategori gemuk ok..! SO jangan jeles dengan I. Ahahaha mana de gemok i tengok ~ ok jehh la.. tapi kita berdua bukanlah sekurus fadh dan ain tue.. ehehehehe

take care n see u again nnti..

AINI NORAINI said...

huhu...my pleasure..sorry tau..present from i biase2 n murah je..i xsmpat nk g cari present yg best...br je beli mse jumaat tu...time org smayang jumaat...i suke la ngan kwn2 u..sume ok je...sonok!!! happening gle2...
i gemok laaa..u cbe tgk gmba i mse 1st year....pipi takde la mcm skrg..n bdn pon slim cket..now da mcm ape je...i xske figure skarang..huuuu...=(

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015