Saturday, May 23, 2009

~EIT...entering the 6th week...~

uiksss....macam cepat lah pulak waktu berjalan...ummm..berjalan ke???macam tak seswai...berlalu lagi best kot...hmm..mase mule2 start aritu....macam tersangat la bosan and macam tatau nk buat ape selain dari borak dan gelak....but now..susah nak jumpa masa untuk borak dan juge gelak..sebab..masing masing sibuk ngan keje masing masing...termasuk lah saya....entry ni.,.sebenarnya..nk review balik ape yang da dibuat since almost 6 weeks kat MRB...

~1st week~
~~borak dan gelak time...and baca plus buat sikit research psal MRB

~2nd week~
~~prepare materials and chemicals untuk compounding...

~3rd and 4th week~
~~start buat dipping...huh..memanglah sangat mencabar....menguji tahap kesabaran yang amat...dah la noraini ni bukan penyabar sangat..and...keje ni..sangat memerlukan ketelitian..yang juga bukan merupakan sifat semulajadi noraini...within this two weeks ni jugak la..tangan injured...siap kene ikat lagi..tp Alhamdulillah..sume da ok after 2 kali g massage...

~5th week~
~~buat post leach...rendam sume samples...and jemur at room temperature...pastu bia for 2,3 days...pastu baru leh amek...kne kire2 bape byk smples yang kne potong...and finally decided to have 300 dumb bells for each formulation..huuuu....nextweek kne cube setelkan samples before wednesday cz wednesday kalo bleh nk start aging dh...huuu....

~6th week~
~~wait and see....hahaha....

2 comments:

nadxoxo said...

bz nye ek..takpe masa ni la belajar bende yang tak tau ^^ hepi internship :)

AINI NORAINI said...

huhu..maceh kaknad....=)

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015