Tuesday, November 15, 2011

Super Saiya

Kerja sekarang adalah super banyak dan saya pulak super slow.
Nasib baik proposal dah setel. Tinggal nak jumpa bos je.
Itu yang super slow sikit sebab nak kena cari time yang sesuai.

Book chapter, 2 dah submit.
Tinggal lagi 2.
1 sedang dalam process. Lagi 1 masih tak tau nak buat apa. Due date 25 Nov ni woiii. Teruklah macam ni.

Kuiz students menimbun lagi yang tak siap mark.
Jadi malas nak mark tu bukan apa, sebab tak tau dah nak tolong macamana. Semua pun salah. Pening saya.

Report students jugak melambak-lambak.
Semester ni dah nak sampai penghujung dah.
Aisey.. Super slow kan?

Tiap kali balik kampung, usung segala kertas yang nak kena mark.
Tapi tak jugak siap. Huhu.

2 comments:

vv said...

Dear, u mmg rajin sambung master. bile la agaknya vv nak sambung jugak hihi.. aini jadi tutor sekali kah?

AiniNoraini said...

Alhamdulillah, baru ada kekuatan lepas 1 year experienced working in industry. Huuu. Terrible kot duk industry. Especially bile dah ada family. Yes dear, so far ada la ajar students undergrad sikit2. Nextsem kena ambik kelas math pulak. Nk kena practice sebab dah grad nnt kena ajar math. Huhu. Aini dapat sponsorship and bonded dengan campus.

My Love

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary Years Ticker
Copyright to NORAINIMNOOR
Designed by UMIESUEstudio 2015